Inloggen mijn vakantie

Krijg toegang tot Inloggen mijn vakantie, Mijn vakantiegeld 2022, Vakanties.nl inloggen, Rjv inloggen, Mijn eindejaarspremie itsme, Rjv contact, Mijn vakantiegeld bediende, Vakantieattest online raadplegen, Resterende vakantiedagen

1 Jouw persoonlijke Mijn-Vakanties.nl account

https://mijn.vakanties.nl/

Yes, je gaat op vakantie! Bekijk altijd en overal jouw boeking en reisinformatie. E-mailadres: Wachtwoord: Inloggen. Wachtwoord vergeten?

Jouw persoonlijke MijnVakanties.nl account

2 Mijn vakantierekening – Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie

https://www.rjv.fgov.be/nl/mijn-vakantierekening

Als arbeider of niet-zelfstandige kunstenaar kan u inloggen op de onlinedienst op om het even welke drager (PC, tablet en smartphone). Net zoals voor de andere

3 Mijn Vakantie – Welkomstpagina

https://mijnvakantie.krim.nl/

Mijn Vakantie De Krim Texel. Nederlands [Beta] English [Beta] · Deutsch Onthoud mij. Aanmelden. Problemen met inloggen? Neem contact met ons op via 0222

4 Inloggen bij Mijn VakantieDiscounter

https://www.vakantiediscounter.be/mijn/login

Log in bij Mijn VakantieDiscounter om je vakanties te beheren. Nog geen Mijn account? Maak dan eerst een account aan.

5 Mijn vakantierekening – Sociale Zekerheid

https://www.socialsecurity.be/citizen/nl/static/applics/cova2/index.htm

Arbeider of niet-zelfstandig kunstenaar? Kijk in Mijn vakantierekening voor alle gegevens over je vakantie en vakantiegeld.

6 Mijn Sunweb | Al jouw boekingsgegevens

https://www.sunweb.nl/login

Log in op Mijn Sunweb om jouw boekingen te beheren, bewerken en reisdocumenten te downloaden. Wachtwoord vergeten? Log in. Geen account? Creëer een account.

7 Mijn Sunweb | Al jouw boekingsgegevens

https://www.sunweb.be/nl/login

Log in op Mijn Sunweb om jouw boekingen te beheren, bewerken en reisdocumenten te downloaden. Wachtwoord vergeten? Log in. Geen account? Creëer een account.

8 Welkomstpagina Mijn Roompot – Roompot Vakanties – Roompot

https://mijn.roompot.nl/

Op Mijn Roompot regelt u online gemakkelijk uw vakantiezaken zoals het bekijken van uw vakantiegegevens, bijboeken van extra’s of veilig betalen van

9 Itsme – RJV

https://www.rjv.be/nl/itsme

Log gemakkelijk in op “Mijn vakantierekening” met itsme. U wil de volgende informatie: – het bedrag van uw vakantiegeld? – de betaaldatum?

10 Mijn TUI – Inloggen en registreren

https://www.tui.nl/mijntui/

Alle informatie over uw vakantie, vlucht en boekingsgegevens. Inloggen met een Mijn TUI account wordt mogelijk geblokkeerd door een adblocker.

5 Vragen & Antwoorden over inloggen mijn vakantie

Hoe kan ik mijn vakantiedagen bekijken?

In Mijn vakantierekening kan je: zien op hoeveel verlofdagen je recht hebt,het bedrag, de betalingsdatum en de berekening van je vakantiegeld bekijken ,je persoonlijke gegevens (rekeningnummer waarop je je vakantiegeld ontvangt, correspondentieadres) raadplegen en wijzigen,Meer items…

Hoeveel vakantiedagen heb ik nog ACV?

Vanaf 231 gewerkte dagen heb je als arbeider recht op het maximum aantal vakantiedagen (20). Voor bedienden is het aantal dagen vakantie gelijk aan twee keer het aantal gewerkte maanden in het voorafgaande jaar. Voor 6 maanden werken in 2020 bijvoorbeeld mag je dus 12 dagen vakantie nemen in 2021.

Hoe weet ik of ik recht heb op vakantiegeld?

Wie heeft recht op vakantiegeld ? Elke bediende, ambtenaar, arbeider of niet-zelfstandige kunstenaar heeft recht op vakantiedagen en op vakantiegeld . Zowel de vakantiedagen als het vakantiegeld worden berekend op basis van de arbeidsprestaties uit het voorgaande jaar.

Waar vakantiedagen aanvragen?

Een arbeider kan zijn eigen vakantiegegevens opvragen via het portaal van de sociale zekerheid. Het betreft de lijst van de Vakantiefondsen die hem een vakantiegeld hebben uitgegeven of zullen uitgeven, evenals de vakantieduur die werd geglobaliseerd in functie van de uitgevoerde betalingen.

Wat als ik mijn vakantiedagen niet kan opnemen?

Als werkgever bent u verplicht om ervoor te zorgen dat uw werknemers hun vakantie opnemen. Het niet nakomen van deze verplichting kan gesanctioneerd worden met administratieve én zelfs strafrechtelijke geldboetes.2 dec. 2020

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.